Megvannak a Zalotay Diplomadíj nyertesei

A 2018-ban alapított Zalotay Péter Diplomadíjra azok az Óbudai Egyetem azon jeles minősítésű szakdolgozatot vagy diplomatervet benyújtó, nappali tagozaton végzett hallgatói pályázhatnak, akik dolgozatukat 2022. júniusi vagy a 2023. januári záróvizsga időszakban védték meg Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Automatika Intézet, a KVK Műszertechnikai és Automatizálási Intézet, valamint a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Mechatronikai és Járműtechnikai Intézetében.

A pályázaton a programozott ipari automatizálással, a járművillamossági és járműelektronikai technológiákkal, valamint a mechatronikai rendszerekkel foglalkozó hallgatók vehettek részt. A díj Zalotay Péter, az Óbudai Egyetem néhai oktatójának portréjával díszített érem alakú bronz emlékplakettel, valamint pénzjutalommal jár. A pályázatokat a díjat alapító cég, Gamma Digital Kft. vezető mérnökei bírálták el. Idén két hallgató munkáját ismerték el:

Márkus Attila (KVK Műszertechnikai és Automatizálási Tanszék) dolgozatának címe: Use of heat pump buffer tank as energy storage. (Konzulense: Borsos Döníz.) Dobbelaere Thomas (KVK Automatika Tanszék) dolgozatának címe: Szerszámgyár intralogisztikai rendszerének automatizálása és liftes logikájának egyszerűsítése. Konzulense: Lamár Krisztián.
Frissítve: 2023.05.30.

Legfrissebb cikkek