Változás a Rudolf Kalman Óbudai Egyetemért Alapítvány kuratóriumának testületében

A Rudolf Kálmán Óbudai Egyetemért Alapítvány alapító okiratában és a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően az alapítvány kuratóriuma elnököt és új tagot választott. Az Óbudai Egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi elnöke dr. Cser-Palkovics András, új tagja pedig Nagy Zoltán, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese lett.

A Rudolf Kalman Alapítvány és Kuratóriuma továbbra is az Óbudai Egyetem minden polgárának, az egyetem jövőjének és általában a magyar felsőoktatás versenyképességének javítása érdekében fog működni. A folyamatban lévő és tervezett fejlesztések és projektek zavartalanul folytatódnak a jövőben is.

Dr. Cser-Palkovics András a fentiek szellemében, a következő gondolatokkal veszi át az Alapítvány vezetését: Az Alapítvány elnöki feladatait ellátni nagy megtiszteltetés, melyet felelősséggel vállalok el. Szeretném rögzíteni: ahogyan az Egyetem átalakulása előtt, úgy most és a jövőben is, minden körülmények és feltételek mellett segíteni fogom az Óbudai Egyetemet. A Kuratórium elnökeként az a feladatom, hogy az Egyetem hallgatói, kutatói, oktatói és munkatársai a lehető legjobb körülmények között tudjanak tanulni és dolgozni. Köszönöm a Kuratórium bizalmát, igyekszem megszolgálni, ahogyan az Óbudai Egyetem minden polgárának bizalmát is. 

 
Frissítve: 2023.03.10.

Legfrissebb cikkek