Egyetemi Proof of Concept – PoC innovációs pályázat!

Az Óbudai Egyetem (ÓE) immár harmadik alkalommal hirdeti meg Proof of Concept (PoC) programját. A program célja, hogy az egyetemi polgárok részvételével létrejövő új ötletek, termékjavaslatok megvalósulását támogassa a teljes innovációs folyamaton keresztül, az ötlettől a piacra jutásig.

Projektenként akár 10.000.000 Ft. támogatási összeget is lehet nyerni!

A teljes pályázati kiírás az itt található.

A pályázati adatlap az alábbi linken található, ezt szükséges kitöltés után e-mailben elküldeni az innovacio@uni-obuda.hu címre.

Figyelem!

Pályázat benyújtható: 2023. március 17-ig.

A sikeres pályázati anyag elkészítéséhez javasoljuk elolvasni Guy Kawasaki The Art of the Start című könyvét vagy az itt található rövid leírást.

A pályázat benyújtásával a Pályázó elismeri, hogy megismerte az ÓE Szellemi-tulajdon Kezelési Szabályzatát és azt magára nézve kötelezőnek fogadja el. Az Adatkezelési Tájékoztató itt érhető el. Kérdés esetén forduljanak bizalommal az Innovációs Irodához (innovacio@uni-obuda.hu) Honlap: https://innovacio.uni-obuda.hu
A pályázat a 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00017 számú „Innovációs ökoszisztéma fejlesztése az Óbudai Egyetemen” projekt és az Óbudai Egyetem társ-finanszírozásában valósul meg.

Várjuk a bátor jelentkezőket!

Frissítve: 2023.02.28.

Legfrissebb cikkek