Fussunk együtt a SPAR Maraton Fesztiválon!

Az Óbudai Egyetem vezetősége számára kiemelten fontos az egészséges életmódra és a rendszeres sportra való buzdítás. Mindezen törekvéseket támogatva az Óbudai Egyetem és a Budapest Sportiroda együttműködésének köszönhetően egyetemünk munkatársai és hallgatói közül az első 100 fő díjmentesen vehet részt a SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon, amelyet 2022. október 8-án és 9-én rendeznek meg.

A fesztiválon az alábbi versenyszámaira várjuk az egyetem polgárainak nevezését:

Október 8. (szombat)
RISKA MINIMARATON – 5 km (rajt: 11:00)
DESPAR - 10 km (rajt: 09:00)
SPAR 10+5 km (rajt: 09:00 és 11:00)

Október 9. (vasárnap)
SPAR 14 km (rajt: 9:00)
REGNUM 30 km (rajt: 9:40)
SPAR Budapest Maraton (rajt: 9:00)
SPAR BUDAPEST MARATON PÁRBAN és TOLLE MARATONSTAFÉTA (4 fős) (rajt: 9:00)

Nevezni itt lehet. Itt ki kell választani az eseményt (37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál), azon belül a fentebb felsorolt versenyszámok valamelyikét, és végig vinni a nevezési folyamatot. Csapat (váltó) nevezéskor a csapattagok adatait a futás sorrendjében kell felvinni. A regisztrált felhasználók – akik már korábban is indultak BSI-s versenyen – felhasználónévvel, jelszóval léphetnek be, az újak pedig regisztrációt követően.

Ingyenes részvételt biztosító kuponkód
Az ingyenes nevezéshez egy kuponkódot kell beírni, amely így díjmentesen rögzül. A kuponkódot, valamint a nevezésről részletes tájékoztatót a hiervarter.akos@uni-obuda.hu e-mail címre történő jelentkezés során kell kérni. További kérdések esetén is erre az e-mail címre várjuk levelüket.

A nevezési határidő: október 4. kedd éjfél.
Frissítve: 2022.09.21.

Legfrissebb cikkek