Nyári táborokat indít az Óbudai Egyetem

Általános és középiskolások jelentkezését várják az Óbudai Egyetem nyári táboraiba. Salgótarjánba az érettségire készülő 10-12. évfolyamos diákoknak biztosítanak ingyenes, kreatív foglalkozásokkal kiegészített felkészítést. A budapesti Minecraft-táborban a játékon keresztül tanulhatják meg a gyerekek a megújuló energiafelhasználás alapvető ismereteit.

Az Óbudai Egyetem ingyenes tábort hirdet a Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhelyén a műszaki, az informatikai és a gazdasági tudományterületek iránt érdeklődő 10-11-12-es diákok számára. A nyári egyetemen a táborozók kreatív foglalkozásokon keresztül megismerkedhetnek a zöld és digitális világ előnyeivel, így sikeres felvételi után eredményesebben tudják teljesíteni majd az egyetemi követelményeket.

További részletek és jelentkezés itt.

Az Óbudai Egyetem jövő energiája Minecraft-táborát 10-15 éves tanulók számára szervezik.
A jelentkezők játékokon keresztül sajátíthatják el a megújuló energiafelhasználás alapvető ismereteit, ezzel támogatva a természettudományos készséget és a környezettudatos gondolkodásmódot. A Minecraft-ban létrehozott elektromos hálózatot és napelem forrást gyakorlati foglalkozás keretében is elkészítik a táborozók.

További részletek és jelentkezés itt.
Frissítve: 2022.06.10.

Legfrissebb cikkek