Az ÓE csapata a leggyorsabbak között az UltraBalatonon

Az Óbudai Egyetem is képviseltette magát az UltraBalaton futóversenyen, ahol szenzációs teljesítménnyel a leggyorsabb volt a 10 fős váltó csapatok között.

Varga Péter, a futócsapat vezetője így nyilatkozott a sikeres versenyről: „A május első hétvégéjén megrendezett 2022-es UltraBalatont 10 fős váltóban immáron 5. alkalommal teljesítette csapatunk, az Óbudai Egyetemet képviselve. Az előző években teljesített versenyek közben szerzett tapasztalatok ellenére még mindig meglepően nagy kihívás volt a 210 kilométeres váltófutás megtervezése, megvalósítása vagy a váratlan helyzetekre való megfelelő reagálás. A csapat minden tagjától erőn felüli teljesítményt, kitartást és fegyelmezett magatartást tapasztaltam, melyet jól tükröz a csapat által elért időeredményt, ami 15:18:53 lett. Ez 4:21 perc/km-es átlagot jelent a teljes Balaton körre számítva. Ez az eredmény abszolút versenyben 1410 induló csapatból a 15. helyezésre, a 10-13 fős váltó kategóriában pedig 870 csapatból az 5. helyre volt elegendő. Csapatunk a leggyorsabb 10-fős váltócsapatként végzett.

Gratulálunk a kivételes teljesítményhez a csapatnak!



Csapattagok sorrendben: Szabó Dániel, Borostyán Balázs, Kővári Zsolt, Kolesár-Szundy Fanni, Kolesár-Szundy Kinga, Varga Péter, Gyurka Márk Manó, Kis Lajos, Blaskovich Bence
Frissítve: 2022.06.03.

Legfrissebb cikkek