Plenáris előadást tartott és együttműködési megállapodást írt alá Kovács Levente

Az IFAC ACODS 2022 nemzetközi konferencián Prof. Dr. Kovács Levente plenáris előadást tartott, valamint az éteren keresztül együttműködési megállapodást írt alá az indiai Silchari Műszaki Intézettel.

Prof. Dr. Kovács Levente, az Óbudai Egyetem rektora, az IEEE Hungary Section elnöke, a Physiological Controls Kutatóközpont vezetője, az IEEE Systems, Man, and Cybernetics Hungary Chapter, valamint az IEEE Control Society Hungary Chapter vezetője 2022. február 23-án plenáris előadást tartott az International Federation of Automatic Control (IFAC) által szervezett Advances in Control and Optimization of Dynamical Systems (ACODS) online nemzetközi tudományos konferencián Control Engineering Methods for Cyber-Medical Systems címmel.

Ezután egy együttműködési megállapodás aláírására került sor az Óbudai Egyetem rektora és a Silchari Műszaki Intézet igazgatója között, amelyet mindkét fél videókonferencia hívás keretében, az éteren keresztül valósított meg. Az általános megállapodás kitér a hallgatói és oktatói cserékre, a kutatási-fejlesztési lehetőségekre, valamint a közös doktori programok megvalósítására. A Silchari Műszaki Intézet India meghatározó műszaki felsőoktatási szereplője, amely 40 ezer hallgatóval és hat karral rendelkezik, valamint büszke az IT Service első helyére, ezen kívül az országos rangsorban a 39. helyet foglalja el.

Frissítve: 2022.02.23.

Legfrissebb cikkek