IEEE Hungary Section ünnepség

Az IEEE Hungary Section 2022. január 10-én tartotta évindító összejövetelét, amelyen díjátadásokra került sor.

Az Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) nemzetközi mérnökszervezet magyarországi tagozata az IEEE Hungary Section, amelynek vezetője Prof. Dr. Kovács Levente, az Óbudai Egyetem rektora. Az egyesület célja összefogni, aktivizálni és megfelelő információval ellátni a hazai mérnöktársadalmat annak érdekében, hogy közelebb kerüljenek a nemzetközi élvonalbeli műszaki trendekhez.

A hagyományos, január eleji összejövetel alkalmával az egyesület elnöke,
kiemelte a szervezet által elért eredményeket, s megköszönte a tagoknak, hogy a pandémia ellenére is aktívan részt vettek az online vagy hibrid rendezvényeken.

Prof. Dr. Péceli Gábor, az egyesület korábbi vezetője az Excellence Award-elismerésben részesült, köszönetképpen az egyesületért végzett kiemelkedő munkájáért, valamint a jelfeldolgozás és beágyazott rendszerek területén elért tudományos és kutatási eredményeiért.

A hallgatói publikációs pályázat eredményhirdetésére is ez alkalommal került sor.

BSc kategóriában I. helyezést Csótai Enikő (BME VIK), II. helyezést Nagy Erzsébet (ÓE NIK), III. helyezést pedig Kriston Milán (ÓE KVK) ért el.

MSc kategóriában I. helyezett lett Puskás Melánia (ÓE NIK) és Markovics Dávid (BME GK), II. helyezett Wiesner András (BME VIK), s III. helyezett Azra Pašić és Lejla Pašić (BME VIK).

PhD kategóriában pedig Szalay Márk (BME Informatika Tudományok Doktori Iskola) ért el I helyezést, míg Rácz Levente (BME Villamosmérnöki Tudományok Doktori Iskola) II. hellyel büszkélkedhet.

Gratulálunk minden díjazottnak, és sok sikert kívánunk a további tudományos munkájukhoz!

Frissítve: 2022.01.11.

Legfrissebb cikkek