Élbolyban végzett az ÓE csapata az UltraBalaton váltón!

Az Óbudai Egyetem hallgatóiból álló váltócsapat idén ismét részt vett az UltraBalaton futóversenyen. Idén is szép eredménnyel zártak, aminek köszönhetően kiválóan képviselték egyetemünket.

Varga Péter a csapat kapitánya a következőket mondta az eseményről: - „Az október első hétvégéjén megrendezett UltraBalatont 10 fős váltóban immáron 4. alkalommal teljesítette egyetemi csapatunk. Nagyon örülök, hogy ismét részt vehettünk a versenyen, amely szervezési és több más szempontból is nehéz feladat volt. A csapat ideje: 16:48:36 lett, amely 4:40 perc/kilométeres átlagot jelent. Ez az eredmény abszolút versenyben 1339 induló csapatból a 28. helyezésre, a 10-13 fős váltó kategóriában pedig 766 csapatból a 10. helyre volt elegendő. A beérkezés alapján csapatunk a 4. leggyorsabb 10-fős csapat lett.” (Eredmények: https://runtiming.hu/.../ub2021-csapat4/idoeredmenyek...)

A csapat tagjai: Borostyán Balázs, Csák Adrienn, Csák Dániel, Gyurka Manó, Kis Lajos, Nagy Hugó, Nagy Zakariás, Szuhán Dóra, Varga Péter, Zsolt Kővári



Gratulálunk a szép eredményhez és sok sikert kívánunk az év további eseményein!

Frissítve: 2021.11.25.

Legfrissebb cikkek