Nagy volt az érdeklődés az Állásbörzén

A kétnapos rendezvénynek az egyetem Bécsi úti, illetve Tavaszmező utcai campusa adott otthont október 5-én, illetve 6-án. A személyes megjelenés mellett az érdeklődőknek online is lehetősége nyílt megtekinteni a kiállító cégek állásajánlatait. A vállalatok képviselői az adott képzési területhez illeszkedő pozíciókkal, gyakornoki lehetőségekkel várták a látogatókat.

Egy nehéz és küzdelmes időszakot követően a szervezők ismét személyesen fogadhatták a látogatókat, céges partnereket, az aktuális járványügyi intézkedések betartása mellett. Nagy érdeklődés övezte az eseményt, közel 1000 fiatal látogatott el a rendezvényekrem és 40 cég képviseltette magát. A kiállítók többsége jellemzően az alábbi területekről érkezett: autóipar, informatika, telekommunikáció, bank- és biztosítás, kiskereskedelem, elektronikai ipar, energetikai ipar, egyéb gyártás, termelés, szállítmányozás, logisztika, könyvelés, könyvvizsgálat, közszféra.

A látogatóknak lehetősége nyílt részt venni egy nyereményjátékon is, melyen egy ÓE Shop ajándékcsomagot, illetve egy 100.000 forint értékű Media Markt utalványt sorsoltak ki. A több száz jelentkező közül két szerencsés nyertes vihette el az ajándékokat. A börzén részt vevő cégek képviselői elégedettek voltak a szervezéssel és a hallgatói érdeklődéssel egyaránt. Sokan keresték meg őket diákmunkával, gyakornoki pozíciókkal, munkalehetőségekkel kapcsolatban.

Az Állásbörze remek alkalom a hallgatók számára, hogy megismerkedjenek a kiállító cégekkel, állás- és gyakorlati lehetőségeikkel, az aktuális pozíciókkal. A cégek számára pedig lehetőség nyílik arra, hogy megtalálhassák leendő munkavállalóikat, szakembereiket.

Frissítve: 2021.11.25.

Legfrissebb cikkek