Nézzünk szembe a klímaváltozással!

Klímabörze az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetméröki Karán 2021. május 18-án az ÓE MS Teams ONLINE térben.

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Környezetmérnöki és Természettudományi Intézete a III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat stratégiai partnereként vesz rész a KEHOP 1.2.1. Nézzünk szembe a klímaváltozással szemléletformáló programsorozatban. A program keretein belül 2021. május 18-án Klímabörze online szemléletformáló előadásokat és cég/termék bemutatókat szervezünk, melyre ez úton hívjuk meg szeretettel, hogy közösen együtt gondolkodva járuljunk hozzá a környezettudatos/klímatudatos szemléletformáláshoz, előtérbe helyezve a klímavédelem szempontjából is fontos megújuló energiaforrások használatát, ezáltal az energiahatékonyságot, továbbá a fenntartható vízgazdálkodás kérdéseit.

Rendezvényünkön online (ÓE MS Teams rendszer) keretek között biztosítunk lehetőséget a résztvevő cégek képviselőivel való beszélgetésre, kapcsolat felvételre.

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött így kérjük, hogy az alábbi linken:

https://klimaborze.rkk.uni-obuda.hu/

regisztráljon és tekintse meg a programmal kapcsolatos egyéb információkat (program, III. kerületi Klímastratégia, partnerek stb.) és kérjük értesítse erről a lehetőségről ismerőseit, barátait is.

 

Szeretettel várjuk a KLÍMABÖRZÉN!
Frissítve: 2021.12.09.

Legfrissebb cikkek