Zalotay Diplomadíj pályázat

A Gamma Digital Kft. 2018-ban Zalotay Péter Diplomadíjat alapított, melyre az Óbudai Egyetem azon jeles minősítésű szakdolgozatot vagy diplomatervet benyújtó, nappali tagozaton végzett hallgatói pályázhatnak, akik dolgozatukat 2020-ban vagy a 2021. januári záróvizsga időszakban védték meg az alábbi intézetek egyikében. Idén három hallgató részesült elismerésben.

Feltétel volt, hogy a végzősök dolgozatukat a KVK Automatika Intézet, a KVK Műszertechnikai és Automatizálási Intézet, vagy a BGK Mechatronikai és Járműtechnikai Intézet égisze alatt védjék.

A díj Zalotay Péter, az Óbudai Egyetem néhai oktatójának portréjával díszített érem alakú bronz emlékplakettel, valamint pénzjutalommal jár. A pályázatokat a Gamma Digital Kft. vezető mérnökei bírálták el. Idén három hallgatót díjaztak.

Kiss Attila (Automatika Intézet) dolgozatának címe: FPGA alapú binárisan kompatibilis 8051-es mikrokontroller tervezése optimalizált utasítás végrehajtással. Konzulense: Lamár Krisztián.

Zardikán Najman (Műszertechnikai és Automatizálási Intézet) dolgozatának címe: Delta robot Konzulense: Sándor Tamás.

Márkus Gábor (Automatika Intézet) dolgozatának címe: Laboratóriumi feladat készítése az alapvető pneumatikai ismeretek megszerzéséhez. Konzulense: Lamár Krisztián.

A pályázaton az alábbi témakörökkel foglalkozó dolgozatok vehetnek részt:

• Programozott ipari automatizálás

• Járművillamossági és járműelektronikai technológiák

• Mechatronikai rendszerek

 

Gratulálunk ahallgatóknak és konzulenseiknek!
Frissítve: 2021.12.09.

Legfrissebb cikkek