Nagy érdeklődés kísérte a 25. Állásbörzét

Az Óbudai Egyetem idén is nagy érdeklődés mellett rendezte meg Állásbörzéjét, immár 25. alkalommal. Az eseményt idén a pandémiás helyzetre tekintettel, rendhagyó módon online platformon tartották meg. Az érdeklődőket a negyedévszázados jubileumi eseményen számos neves cég páratlan állásajánlattal várta a virtuális térben 2021. április 27-én.

Az első online Állásbörze végig zökkenőmentesen, hiba nélkül zajlott, sikerrel zárult.  A rendezvényre 2300-an regisztráltak, 9-től 16.00 óráig folyamatosan, 150 ember volt aktív egy időben, online, a Discord felületén. Az eseményen 24 cég 246 állásajánlattal várta az érdeklődőket. A nyereményjátékra 520-an regisztráltak.

Az előzetes vállalati igényfelmérés után a szervezők egy egyszerűen kezelhető, könnyen átlátható, minden eszközön elérhető online felületet alakítottak ki. A virtuális térbe helyezett börzét a Discord rendszere biztosította, mely többek között lehetővé tette korlátlan számú szoba kialakítását, csoportos, vagy akár face to face chat-videóinterjú lehetőségét is a vállalatok és a hallgatók számára. A szervezők kérdésünkre válaszolva elmondták, hogy a rendszer minden fennakadás nélkül és hibamentesen üzemelt, folyamatos support mellett.

Az érdeklődők otthoni környezetből, kényelmesen, egy gombnyomással küldhették el a jelentkezésüket, önéletrajzukat a cégek számára, így információt szerezhettek a gyakornoki pozíciókról és a kiírt állásajánlatokról, egyúttal részt vehettek egy nyereményjátékon is.

Az Óbudai Egyetem vezetése idén is elismert nagyvállalatok, sikeres cégek jelenlétét biztosította. Az eseményen részt vett többek közt az Accenture, Paks II Zrt., SAP, MAVIR Zrt., MÁV-START  Zrt.,  Mercedes-Benz  Manufacturing Hungary Kft., Információs Hivatal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala. A rendezvénnyel kapcsolatban a cégektől számos pozitív visszajelzés, elismerés érkezett.
Frissítve: 2021.12.09.

Legfrissebb cikkek