Konferencia a projektmenedzsmentről

Izgalmas témákkal várják az érdeklődőket!

Digitalizáció és agilitás – új trendek a projektmenedzsmentben címmel közös konferenciát és projektnapot rendez az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara (KGK) és a projektmenedzsment terén legnagyobb nemzetközi egyesület, a Project Management Institute (PMI) Budapest Magyar Tagozata 2021. április 9-én 10.00 órai kezdettel a KGK-n. A rendezvényen izgalmas és aktuális témákról tartanak előadásokat neves szakemberek, a digitalizáció és agilitás kapcsán. Az eseményt Prof. Dr. Kovács Levente, az Óbudai Egyetem rektora nyitja meg. Résztvevők a Keleti Károly Gazdasági Kar részéről: Dr. habil. Garai Fodor Mónika dékán, Dr. habil. Csiszárik Kocsir Ágnes kutatási dékánhelyettes és Dr. Varga János egyetemi docens, programkoordinátor.

 

Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://zoom.us/webinar/register/WN_ndPfvbEkQain1X1pyBPU9A

 

Programok:  

https://kgk.uni-obuda.hu/sites/default/files/Digitaliz%C3%A1ci%C3%B3%20%C3%A9s%20agilit%C3%A1s%20%20%C3%BAj%20trendek%20a%20projektmenedzsmentben.pdf

 

A konferencia és a projektnap az NTP-SZKOLL-20-0012 számú „Tudományos utánpótlás nevelés a szakkollégium erőforrásaival ” című projekt finanszírozásában valósult meg a Nemzeti Tehetség Program és a Miniszterelnökség támogatása által.

GALÉRIA

Frissítve: 2021.12.09.

Legfrissebb cikkek