Zenuit Meetup és Projekthónap a Keleti Karon

A Keleti Károly Gazdasági Kar Gazdaság- és Társadalomtudományi Intézete, valamint a jövő közösségéhez tartozó ZENUIT kezdeményezés projekthónapot szervez a kar valamennyi érdeklődő hallgatója számára.

A négy alkalomból álló rendezvénysorozaton (Meetup) a hallgatók karriertervezési tippeket kaphatnak, megismerkedhetnek a vállalkozóvá válás körülményeivel, betekinthetnek a legújabb innovációs trendekbe és átfogó képet kaphatnak az agilis projektmenedzsment főbb jellemzőiről. Azok a hallgatók, akik mind a négy alkalommal részt vesznek a Meetup rendezvényein, szakmai elismerő oklevelet, valamint ZENUIT tagságot kaphatnak.

A Meetup rendezvénysorozat előadói: Panyi Mihály, MBA, okleveles projektmenedzser, a Zenuit alapítója, valamint Ott Károly, elismert innovációs vezető, a Zenuit társalapítója.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (lásd lentebb a programnál).

A Meetup eseményeit Microsoft Teams-en keresztül rendezik meg, egységesen 17.00 órakor kezdődnek (időtartamuk 2 óra).

A Meetup programja a következő témákat érinti: 

2021. március 11.: A Meetup megnyitása, Karriertervezési tippek az IT világában (érintett témák: a Zenuit bemutatása, Miért pont az informatika?, IT munkakörök bemutatása).
Regisztráció és csatlakozás a Teams-en itt: https://www.eventbrite.com/e/143107852439


2021. március 18.: Vállalkozó vagy alkalmazott legyek? (érintett témák: vállalkozói lét kontra alkalmazotti státusz, előnyök és buktatók bemutatása, valós példák bemutatása).
Regisztráció és csatlakozás a Teams-en itt: https://www.eventbrite.com/e/143092681061


2021. március 25.: Az innováció szerepe napjainkban (érintett témák: Merre tart a világ?, Mit érdemes manapság tanulni?, Milyen innovatív megoldások szolgálnak ki minket 5-10 év múlva?).
Regisztráció és csatlakozás a Teams-en itt: https://www.eventbrite.com/e/143110283711


2021. április 8.: Agilis projektmenedzsment (érintett témák: a projektmenedzsment, mint az egyik legismertebb szerepkör bemutatása, az agilis keretrendszer bemutatása, az agilis keretrendszer a gyakorlatban).

Regisztráció és csatlakozás a Teams-en itt: https://www.eventbrite.com/e/143134680683


Szeretettel várják az érdeklődő hallgatókat és munkatársakat a rendezvénysorozaton.
Frissítve: 2021.04.11.

Legfrissebb cikkek