Lezárult a kabalafigura ötletpályázat

Véget ért az ÓE kabalafigurájának tervezésére és gyártási specifikációjára meghirdetett hallgatói ötletpályázat, melyre a benyújtási határidőig összesen 28 pályamű érkezett. Ezek közül 26 pályamunka felelt meg minden tekintetben a pályázati kiírásban ismertetett feltételeknek. Ezekről egy online közönségszavazás formájában mondhatták el a véleményüket az Óbudai Egyetem hallgatói.

A sokszínű résztvevői csapat által benyújtott kabalaterveket 2021. február 15. és 2021. február 26. között tekinthette meg a nagyközösség a kabalafigura.uni-obuda.hu weboldalon, amelyen keresztül minden, az Egyetemmel jogviszonyban álló hallgató leadhatta szavazatát az általa legjobbnak ítélt kabalafigurára. A közönségszavazás iránt óriási volt az érdeklődés, a 26 alkotásra több száz szavazat érkezett. A szavazásban részt vevő hallgatók között 5 darab „ÓE ajándékcsomagot” sorsoltak ki a szervezők, a szerencsés nyertesek nevei a kabalafigura.uni-obuda.hu oldalon, valamint az Óbudai Egyetem által kezelt más kommunikációs felületeken tekinthetők meg.

A pályaművek értékelésére felállított Bíráló Bizottság február 24-én tartotta meg ülését, mely alkalommal a bizottsági tagok, Prof. Dr. Kisfaludy Márta, az RKK korábbi dékánja, a Terméktervező Intézet oktatója, Dr. habil Felde Imre ipari és üzleti kapcsolatokért felelős rektorhelyettes, Dr. Seebauer Márta oktatási rektorhelyettes, Csuzi Henrik, az EHÖK elnöke, valamint Fodor Zsófia, a Hallgatói Szolgáltatások Osztály vezetője döntést hoztak az első, második és harmadik helyezettekről. A díjazottakat, valamint a közönségnyertest március 8-án ismerhetik meg az Egyetem polgárai, valamint a pályázat eredménye iránt érdeklők.
Frissítve: 2021.04.12.

Legfrissebb cikkek