Szavazz a kedvenc kabaládra!

Lezárult az egyetemi kabalafigura tervezésére és gyártási specifikációjára meghirdetett hallgatói ötletpályázat, melyre a benyújtási határidőig összesen 28 pályamű érkezett. Ezek közül 26 pályamunka felelt meg minden tekintetben a pályázati kiírásban ismertetett feltételeknek, ezekről egy online közönségszavazás formájában mondhatják el a véleményüket az Óbudai Egyetem hallgatói.

A sokszínű résztvevői csapat által benyújtott kabalaterveket 2021. február 15. és 2021. február 26. között tekintheti meg a nagyközösség a kabalafigura.uni-obuda.hu weboldalon, amelyen keresztül minden, az Egyetemmel jogviszonyban álló hallgató leadhatja szavazatát az általa legjobbnak ítélt kabalafigurára. A közönségdíj nyertese 50.000 forint pénzdíjban részesül.

Nézd végig a lehetséges kabalafigurákat, és válaszd ki azt az egyet, amelyik szerinted a legjobban megjeleníti az egyetemi értékeket, leginkább illeszkedik az egyetem szellemiségéhez, és támogasd a szavazatoddal!

A szavazás menete: a főoldalon válaszd ki kedvencedet, majd kattints a „Rá szavazok” gombra! Szavazatod érvényesítéséhez add meg a Neptun azonosítódat. (Erre azért van szükség, hogy a szavazás hiteles legyen, és hogy garantálni lehessen, minden hallgató csak egyszer, egy kabalára adja le a szavazatát.)

A szavazásban részt vevő hallgatók között 5 darab „ÓE ajándékcsomagot” sorsolunk ki, a szerencsés nyertesek nevét a kabalafigura.uni-obuda.hu oldalon, valamint az Óbudai Egyetem által kezelt más kommunikációs felületeken tesszük közzé március elsején.

Jó voksolást kívánunk!

GALÉRIA

Frissítve: 2021.04.14.

Legfrissebb cikkek