A Bánki Kar sikere a Techtogether versenyen

Az Óbudai Egyetem (ÓE) Bánki Karának hallgatóiból álló, OE Mobile nevű csapat vett részt az idei Techtogether Automotive Hungary & Ipar Napjai versenyen, amelyet 2020. október 20-án és 21-én rendeztek meg. A komplex, online és offline, két helyszínen tartott eseményen egyetemi mérnökhallgatói csapatok mérték össze tervezési tudásukat.

Idén elsősorban az önvezetés, az elektromos hajtás, az Ipar 4.0, valamint a digitalizáció témakörei kerültek előtérbe. A csapatoknak előfeladatokat is teljesíteniük kellett a megmérettetések előtt, melyek közül többet online tartottak meg. Ez már önmagában kihívást jelentett egy ekkora rendezvény esetében. Az OE Mobile csapat tagjai arról számoltak be, hogy nagyon jól érezték magukat, és sokat tanultak a verseny alatt. Elmondásuk szerint ez annak volt köszönhető, hogy a szervezők és a cégek olyan feladatokkal készültek, amelyek az ipar különlegességeihez tartoztak, vagy éppen kevesek számára hozzáférhető eszközöket tudtak használni a megoldáshoz. Az esemény ideje alatt lehetőség nyílt arra is, hogy a résztvevők megtekinthessék a vállalatok által bemutatott termékeket, mint például robotkarokat, nagyméretű darukat és versenyautókat.

Az OE Mobile csapat tagjai, akikre idén is büszkék lehetünk: Gilián Márkó (csapatkapitány), Jancsó Marina, Ferencz Anita, Mátés Lili, Németh Máté, Farkas Dávid, Mátlé Roland, Masztis Máté, Kovács Gábor és Piricz Tamás.

Ezúton gratulálunk a csapat tagjainak a részvételhez, és az ügyes feladatmegoldásaikhoz.
Frissítve: 2021.04.21.

Legfrissebb cikkek