Megtartotta éves közgyűlését az IEEE Hungary Section Villamosmérnökök Magyarországi Egyesülete

Prof. Dr. Kovács Levente, egyesületi elnök vezetésével tartották meg az IEEE HS VME tisztújító közgyűlését 2020. szeptember 10-én.

A járványügyi előírásokat követve, maszkban és a megfelelő távolság betartásával rendezték meg az IEEE Hungary Section VME éves közgyűlését, amelyen Prof. Dr. Kovács Levente, az egyesület 2017-2020 közötti elnöke értékelte az elmúlt négy évben történteket. Beszámolt az ebben az időszakban megtartott eseményekről és hallgatói versenyekről. Kiemelte a két új chapter alapítását és az IEEE díjazásokat, valamint elismeréssel nyilatkozott a szoros és aktív kapcsolatokról a Region8-tel.

A jelenlegi vezetőség megbízatása az év végén lejár, ezért választásokat írtak ki. A Jelölőbizottság elnöke, Prof. Dr. Kádár Péter korábbi elnök mutatta be a jelölteket, majd a tagság titkos szavazással megválasztotta az egyesület új vezetőségét, melynek tagjai 2021. január 1-jével kezdik meg munkájukat. Az egyesület elnöke Dr. Haidegger Tamás, társelnöke Dr. Drexler Dániel András, titkára Dr. Johanyák Zsolt Csaba, treasurerje Szakál Anikó lesz.

Dr. Haidegger Tamás a nemzetközi tudományos életben betöltött szerepvállalásról, az IEEE adta lehetőségek kiaknázásáról és a különböző tagszervezetekhez, Society-khez kötődő kapcsolatépítésről, ezek fenntartásáról, illetve további erősítéséről beszélt.

 
Frissítve: 2021.04.30.

Legfrissebb cikkek