Roska Tamás Tudományos Előadás – Felhívás

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) Roska Tamás Széchenyi- és Bolyai-díjas akadémikus életműve előtt tisztelegve idén is lehetőséget nyújt a PhD/DLA-doktori képzésben részt vevő hallgatók számára, hogy bemutathassák választott szakmai területükön elért eredményüket, a kutató nevével fémjelzett Tudományos Előadáson. Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 30.

Az Előadás megtartásával a cél a felsőoktatás különböző képzési szintjein történő tehetséggondozó, tudományos kutatói tevékenység folyamatosságának támogatása és perspektíváinak felmutatása, a tehetség elismerése és a fiatal kutatói teljesítmények megismertetése, valamint Roska Tamás tudományterületeket összekapcsoló, nemzetközileg elismert kutatói életműve előtti tiszteletadás. További cél, hogy bemutassa a PhD/DLA-doktori képzésben rejlő lehetőségeket, ezzel is orientálva az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) résztvevőit, hogy a későbbiekben kutatóként dolgozzanak.

A pályázatokat az OTDK  honlapról elérhető elektronikus felületen lehet benyújtani.

A jelentkezés határideje: 2020. szeptember 30. (CEST 23:59 óra). Ez az online felületről generált és nyomtatott, aláírt pályázati űrlap postára adásának határideje.

A pályázati felhívás itt található.

A pályázat Alapító Okirata itt olvasható.
Frissítve: 2023.04.24.

Legfrissebb cikkek