RKK HÖK

Szeretettel köszöntünk minden kedves látogatót a Rejtő Hallgatói Részönkormányzat oldalán. Itt megtalálható minden információ a Karon működő Hallgatói Önkormányzatról, tisztségviselőkről, elérhetőségekről.

Az OE RKK HÖK, vagy hétköznapi nevén Rejtő HÖK a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar hallgatóinak érdekképviseletével foglalkozó hallgatói szervezet. Ebből adódóan fő feladata a karra járó hallgatók érdekeinek képviselete. A megfelelő –kari és egyetemi szinten egyaránt ellátott – hallgatói képviselés mellett számolja a Tanulmányi Ösztöndíjat, sport- és kulturális életet szervez, hagyományokat tart fent és teremt újakat, és lehetőségeihez mérten segíti a kart és az egyetemet.

A Hallgatói Önkormányzatot hétköznaponként a Doberdó úti épület aulájában található HÖK Irodában, az Óbudai Hallgatói Központban (C. épület 104. szoba) és a Kiss Árpád Kollégium 207-es szobájában lehet személyesen felkeresni. Tisztségviselőink közvetlenek, így az épületek folyosóin is lehet hozzánk fordulni, de célszerű ezt az előbb említett helyeken megtenni.

A kérdéseket, problémákat és panaszokat e-mail-ben is van lehetőség megírni, az rkk@hok.uni-obuda.hu címre.

Hallgatói Önkormányzatunkhoz bárki fordulhat bizalommal!

ELÉRHETŐSÉGEK

Frissítve: 2018.10.29.